Thursday, January 24, 2019

H ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?

H ΠΡΩΤΗ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ?








Το vatania ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις γεύσεις της πόλης. Με μοναδικό τρόπο ο σεφ
Βαγγέλης Βουλγαράκης πάντρεψε τη μοντέρνα κουζίνα με τις μοναδικές γεύσεις της αρχαίας Ελλάδας και της Κρήτης, χρησιμοποιώντας τα

πιο αγνά και υγιεινά υλικά. Δοκιμάστε τους μοναδικούς μεζέδες σε συνδυασμό με ουζάκι, με θέα τη θάλασσα, για τις πιο όμορφες στιγμές σας.




Το μενού εμπλουτιζεται με τις γνωστές σε όλους μας γεύσεις του γκριλ, απίστευτες μακαρονάδες και χειροποίητες πίτσες, ψημενες στον ξυλοφουρνο, που τις κάνει μοναδικές.

Ο χώρος, προσεγμένος από την αρχή μέχρι το τέλος, δημιουργηθηκε με το μεράκι και το άψογο γούστο του Βάκη Καραχάλιου. Η πολυετής εμπειρία του στην αγορά του Ρεθύμνου και όχι μόνο, του έδειξε τι είναι αυτό που χρειάζεται ένα καλό εστιατόριο για να έχει επιτυχία, τόσο από άποψη χώρου, όσο και από σέρβις.


Οι δυο τους, ο Βαγγέλης και ο Βακης συμπορευομενοι σε αυτό το πρωτογνωρο ταξίδι εγγυωνται τη διασκέδαση σας και σας υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της εξαιρετικής κουζίνας.



Εδώ να σημειώσουμε ότι στο Vatania θα βρείτε και την πρώτη χειροποίητη πίτσα με αλεύρι κάνναβης, που παρά την παρεξηγημένη ίσως από τους περισσότερους έννοια του, είναι ότι καλύτερο διατροφικά, αφού περιέχει ω3 και ω6, που σπάνια συναντούμε στις τροφές.


Στις υπηρεσίες του εστιατορίου προστίθεται και η διανομή φαγητού, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, με εγγυημένη την on time παράδοση στο χώρο σας.


 Ο χώρος διατίθεται και για μικρές κοινωνικες εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια, παιδικά πάρτι, έως 101 άτομα. Επιλέξτε το μενού που επιθυμείτε, σε ασυναγωνιστες τιμές.


Θα μας βρείτε στα Περιβόλια Ρεθύμνου, Άρη Βελουχιώτη 56, τηλ. 28310540363.

FΒ:      Vatania taverna meze bar

INS:     Vatania taverna meze bar











No comments:

Post a Comment